Herinneren is persoonlijk, kom langs voor inspiratie

Wat past er bij de gedachte aan en gevoelens voor die ene dierbare persoon die u is ontvallen? Wat helpt om het verlies te accepteren en na verloop van tijd de fijne herinneringen de overhand laten krijgen?

Het is fijn om bij die keuzes een advies te krijgen van iemand die weet waar ze over spreekt en in haar winkel een uitgelezen assortiment aan persoonlijke herinneringsproducten heeft staan die u inspireren om de juiste keuze te maken.

Hierna treft u een aantal producten aan die wellicht bij u passen. Kom eens langs in de winkel om te kijken op afspraak. Dat verplicht tot niets. 

Eerst iets weten voor u naar Boxtel komt? Bel even met mij, Miriam van Breugel, op 06 – 22 36 0851 of maak contact via de contact button rechts onderaan deze pagina.

Assieraden van ‘See You’

Wanneer uw dierbare is gecremeerd en u bent op zoek naar een herinneringssieraad, dan zijn er vele mooie herinneringssieraden mogelijk. Zo kan ik w de as van uw geliefde verwerken in een sieraad van ‘See You’. Prachtige ringen en kettingen waarmee uw geliefde altijd dichtbij is. 

Bij Mijn Herdenking wordt de as in de winkel zelf in het sieraad verwerkt. Ik doe dit in het bijzijn van u of uw familie voor een mooie persoonlijke ervaring.

Daarnaast is het mogelijk om een vingerafdruk of een geschreven tekst te graveren in een sieraad.

Urnen en herdenkingskunst in keramiek

De keramiste met wie ik samenwerk maakt 100% uniek en handgemaakt keramiek werk.

Denk daarbij aan bijzondere urnen, een reliëf of portret, een beeld voor op een herdenkplek, knuffelsteentjes, een hangertje waarin wat as kan worden bewaard, enz.

Veel van haar werk is Raku-gestookt. Daarbij ontstaat een verrassende craquelé die ieder werk een unieke en natuurlijke uitstraling geeft. Een deel van haar bijzondere collectie vindt u in onze winkel.
Op maat gemaakt

Alle urnen die u van de keramiste op onze website vindt, kunnen ook in een andere kleur of een ander formaat worden uitgevoerd. Tevens kan er een silhouet, foto of een naam op het werk worden aangebracht. Aarzel dus niet om uw wensen kenbaar te maken.

Bent u op zoek naar een meer persoonlijke urn of beeld met (of zonder) as-bestemming? Desgewenst ontwerpt en vervaardigt de kermiste in overleg met de nabestaanden een unieke urn of andere herdenkingsvorm uit keramiek.

Ook is het mogelijk om zelf of samen met andere nabestaanden onder de deskundige begeleiding van de keramiste een bijzondere urn of andere herinnering te maken van keramiek.

Kom langs en laat u inspireren door haar collectie in de winkel. Vooralsnog kunt u hiervoor een afspraak maken via 06 22 36 0851 of via de contactknop rechts onderaan deze pagina

watermethode

De Watermethode

Wanneer een kindje overlijdt voordat u hem of haar in uw leven hebt, is het afscheid nemen moeilijk. De Watermethode is een methode waardoor u het kindje waar u over droomde toch kunt aanraken en op een gepaste manier afscheid mag nemen. Dit gebeurt door de foetus in het water te leggen. In mijn winkel heb ik verschillende attributen voor de Watermethode staan. 

Wilt u meer weten over de Watermethode? Kom dan langs bij ons in de winkel.

asverwerking-in-een-knuffel

As-verwerking in een knuffel

Bij het overlijden van uw kindje is het mogelijk om as te verwerken in een knuffeldier.

Mijn Herdenking bespreekt met u de mogelijkheden. Welke afmeting, een eigen knuffeldier of een die wij samen voor u gaan zoeken die past bij uw wensen.
Dit bespreken we samen in een persoonlijk gesprek of telefonisch als u verder weg woont. Bij Mijn Herdenking wordt de as in de winkel zelf door mij in het knuffeldier verwerkt. Ik doe dit in het bijzijn van u of uw familie voor een mooie persoonlijke ervaring.

Herinneringen in glas voor mens en dier

Mijn Herdenking biedt u ook vanuit haar assortiment mooie glasgeschenken oftewel een herinnering in glas.

Een lasergravure van bijvoorbeeld het portret/foto van uw dierbare, een vingerafdruk, een afbeelding van de rouwkaart, een mooie tekst die voor u erg belangrijk is. Of een foto van uw huisdier zo bewaren.

Glas sprankelt en schittert als er zonnestralen of licht op schijnt. U krijgt een mooi effect van een schittering dat weer een schitterende glimlach op uw gezicht kan toveren in moeilijke tijden…de mooie herinneringen sprankelen weer even op.

De glasobjecten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen in 2d of 3d uitvoeringen.

Een mooi geschenk om iemand te geven of voor uzelf cadeau te doen. De foto’s in kristalglas krijgen een extra glans wanneer u ze combineert met een ledverlichting die u extra bij kan bestellen.

Als extra tip: zo een glassieraad is het ook erg geschikt en een welkom geschenk bij een jubileum of als relatiegeschenk.

Andere Mogelijkheden

De inhoud van de voorbeelden hiervoor worden zo nu en dan aangepast als het assortiment in mijn winkel daarom vraagt.

Op deze website treft u ook een groot assortiment aan herinneringsproducten aan in de webshop.

Kijk voor inspiratie in het assortiment op de webshop.

Hebt u daar vragen over, aarzel niet om mij te bellen op 06 22 36 0851 of leg contact via de contactbuttton rechts onderaan deze pagina.