“Verdriet wegnemen lukt niet, maar misschien kun je het wel verlichten”

Miriam van Breugel

Mijn naam is Miriam van Breugel. Al vele jaren steek ik al mijn gevoel, liefde en empathie in de uitvaartbranche. Al die tijd hielp ik families en vrienden met het intense verdriet van afscheid nemen. Al jaren droom ik van het openen van een winkel met herdenkingsassortiment. Die droom is sinds 2018 werkelijkheid geworden.

Het is mijn missie om te luisteren en te adviseren naar de wens van de nabestaande. Samen zetten we de stap om een mooie herinnering aan uw geliefde of dierbare viervoeter te ontwerpen. Waaraan u met liefde kunt terug denken aan de mooie momenten en verhalen die u samen heeft gedeeld. Ik hoop zo het gemis van het achterblijven te kunnen verzachten en te helpen om het een plek te geven. Maak een afspraak via 06 22 36 0851 om langs te komen in mijn knusse, huiselijke winkeltje waar ik u graag verder help.

Dit vind ik een mooie uitspraak:

how strong are you

interieur mijn herdenking

Maak een afspraak om langs te komen in mijn knusse, huiselijke winkeltje.

Vooralsnog kunt u niet zo maar binnenlopen helaas. Maar er is altijd een oplossing te vinden om uw wensen voor een passende herdenking in te vullen. Bel even op 06 22 36 0851 voor de mogelijkheden of gebruik de contactbutton rechts onderaan.

Heeft u al in de webshop gekeken, bijvoorbeeld?

En als u even een half uurtje de tijd hebt, bekijk dan dit videoverslag van TV73 via YouTube. (Vanaf 5:10 begint een videotoer door mijn winkel.)

Miriam met Reno

Ik ben een hondenliefhebber. Dit is Bruno. Net zo lief als hij groot is.

Als dierenliefhebber weet ik maar al te goed wat het betekent als u een huisdier verliest. In mijn webshop en in mijn winkel heb ik vele mogelijkheden om een mooie herinnering aan uw trouwe viervoeter of ander huisdier te creëren.

Klik op het hondenpootje voor het assortiment dierenherinneringen in de webshop.

P670K-hondenpoot-glimmend-zilver

Klik op het fotootje in glas voor meer informatie hierover.