As Together gedenksieraden

Het verwisselbare systeem dat wordt gebruikt in de sieraden van As Together is een volledig nieuw gepatenteerd concept. Het idee achter dit concept is dat je jouw sieraad altijd kunt blijven aanpassen voor elke gelegenheid en daarbij toch altijd je dierbare bij je kunt dragen.

Heb je de ene week behoefte aan een opvallende ring om je vinger en de andere week liever een subtiele ketting om je hals? Dat is geen probleem met het verwisselbare systeem in onze sieraden. Je kunt je sieraad altijd aanpassen aan je stemming en hierdoor hoef je nooit op pad te gaan zonder jouw dierbare dicht bij je te dragen.

De sieraden van As Together worden allemaal in Nederland gemaakt.

Het gedeelte uit het sieraad dat verwisselbaar is, is het binnenste gedeelte. Dit wordt ook wel ‘het hart’ genoemd. Het hart kun je in verschillende As Together gedenksieraden plaatsen. Het is dus mogelijk om de het hart in een As Together ring te dragen, maar je kunt het hart daarna ook verplaatsen naar een As Together ketting. Daarnaast is het mogelijk om een hart met as of haar te vullen of een vingerafdruk, een gravure van een handschrift of initialen te laten plaatsen op het sieraad. Hierdoor kun je jouw dierbare op verschillende manieren bij je dragen.

In mijn winkel heb ik enkele voorbeelden van deze sieraden. Voor een overzicht van de complete collectie sieraden gaat u hier naar de website van As-Together.

Neem contact met mij op zodat ik het door u gewenste sieraad kan bestellen of neem uw wensenlijst mee naar de afspraak in mijn winkel zodat ik u daar verder kan helpen.