As Together gedenksieraden

As Together hanger met aantal mogelijke voorbeelden van as modulesHet verwisselbare systeem in de sieraden van As Together is een volledig nieuw gepatenteerd concept. Het idee achter dit concept is dat je jouw sieraad altijd kunt blijven aanpassen voor elke gelegenheid. En daarbij toch altijd je dierbare bij je kunt dragen.

Heb je de ene week behoefte aan een opvallende ring om je vinger en de andere week liever een subtiele ketting om je hals? Dat is geen probleem met het verwisselbare systeem in deze sieraden. Pas je sieraad aan, aan je stemming en ga nooit op pad zonder jouw dierbare dicht bij je te dragen.

De sieraden van As Together worden allemaal in Nederland gemaakt.

Het gedeelte uit het sieraad dat verwisselbaar is, is het binnenste gedeelte. Dit wordt ook wel ‘het hart’ genoemd. Het hart kun je in verschillende As Together gedenksieraden plaatsen. Het is dus mogelijk om het hart in een ring te dragen, maar je kunt het hart daarna ook verplaatsen naar een ketting. Daarnaast is het mogelijk om een hart met as of haar te vullen of een vingerafdruk, een gravure van een handschrift of initialen te laten plaatsen op het sieraad. Hierdoor draag je jouw dierbare op verschillende manieren bij je.

In mijn winkel heb ik enkele voorbeelden van deze sieraden. Voor een overzicht van de complete collectie sieraden gaat u hier naar de website van As-Together.

Neem gerust contact met mij op zodat ik het door u gewenste sieraad kan bestellen. Of neem uw wensenlijst mee naar de afspraak in mijn winkel zodat ik u daar verder kan helpen.

Ring met verwisselbare as module met tekstRing met voorbeeld losse as moduleRing met as-module met vingerafdrukHanger met as-module