Verzendinformatie

De levertijd

De levertijd van de artikelen ligt rond de zeven werkdagen (in overleg kan dit sneller bij spoed). Een en ander blijft afhankelijk van de voorraad bij de toeleverancier. Voor artikelen die gepersonaliseerd moeten worden gelden andere levertijden, deze staan bij de beschrijving van het artikel vermeld. Meestal ligt die levertermijn tussen de drie en zes weken.

Het kan voorkomen dat u een artikel eerder nodig heeft dan de aangegeven levertijd. Ik adviseer u dan om contact met mij op te nemen. Op deze manier kan ik u informeren of de levertijd bespoedigd kan worden.

Levering

Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL of DHL. Wilt u uw bestelling liever afhalen bij Mijn Herdenking? Dat kan, tijdens het bestellen kunt u dit aangeven.

Verzendkosten

Mijn Herdenking verpakt alle artikelen zorgvuldig voor verzending en verstuurt alle pakketen aangetekend. De kosten hiervoor zijn: € 9,60 per bestelling.

Track&Trace
Op het moment dat uw bestelling klaargemaakt is voor verzending zult u een e-mail ontvangen met daarin een link. Als u op deze link klikt, kunt u de status van uw pakket inzien.

Overig

Is er iets niet duidelijk? U kunt mij bellen op 06 22 36 0851 of het contactformulier invullen.