Collega-ondernemers

Ik werk met veel plezier samen met een aantal fijne en betrouwbare collega-ondernemers in de regio die net als ik een rol vervullen in de uitvaartbranche en die ik u van harte kan aanbevelen.

Mocht u ook met mij samen willen werken laat mij dit dan weten! Ik maak graag kennis met u en indien u dit wenst kan ik uw gegevens ook hieronder vermelden.

Diverse Uitvaartzorgondernemingen

Zoals bijvoorbeeld: Bakx Uitvaartzorg, Bijnen Uitvaartzorg, Carla Saris Uitvaartbegeleiding, Els Bakker Uitvaartzorg, Lian Bolwerk Uitvaartverzorging, Tributa, Van der Steen Uitvaartverzorging, Van der Vleuten & Derix uitvaartbegeleiding, Westerveld Uitvaarten.

Andere collega-ondernemingen voor specifieke wensen:


Zonder moeten op blote voeten

Ik ben José van Breugel (1979), energetisch rouw- en verliescoach. Ik help vrouwen, na het overlijden van een ouder, met het ontwikkelen van een positieve mindset.

Juist in zo’n moeilijke tijd is het heel belangrijk om steun te vinden en eerlijk te zijn over je gevoelens. Het is oké om je kwetsbaar op te stellen en om hulp te vragen. Je hoeft dit niet alleen te doen. Laten we samen kijken naar manieren waarop je jezelf kunt ondersteunen en hoe je open kunt zijn over je rouwproces. Je verdient het om gehoord en begrepen te worden, en ik ben hier om je te helpen bij elke stap van de weg.

  • Wandelcoaching – voor een diepere verbinding met jezelf én de natuur
  • Chakra balancing – m.b.v. Shamballa energie vindt jij rust, balans en kracht
  • Mandala tekenen – uit en verwerk je emoties op een creatieve manier
  • Handgemaakte ZoMo Sjaals – jouw bron van warmte, steun én positieve energie.

Website Zonder moeten op blote voeten


Herinneringbewaarster

Zou je de tijd ook wel eens stil willen zetten? Zodat je in alle rust kunt kijken op en terug kunt denken aan dankbare, gelukkige of intense momenten.

Ik ben Daisy Renders en als Herinneringbewaarster help ik jouw herinnering tastbaar te maken, zodat je deze in alle rust kunt bekijken.

Ik maak Herinneringsportretten (versmelting van 2 foto’s tot 1 foto), ontwerp Levensboeken (betekenisvolle foto’s uit iemands leven in één fotoboek), fotografeer bij de laatste levensfase en alles rondom de uitvaartdag en illustreer wenskaarten en rouwkaarten op papier met daarin bloemzaden. Met Daily Daisy’s kaarten verstuur je een duurzame en betekenisvolle kaart mét bloementuintje.

Website Herinneringbewaarster


De Vyldre

Naast de ‘In Loving Memory’ creaties maakt de Vyldre voor elke gelegenheid ambachtelijke maatwerk creaties zoals hoofddeksels, corsages en shawls. Of het nu ter bescherming is of juist om uw outfit af te maken. In het eigen atelier hebben we een bescheiden collectie van deze accessoires voorradig, maar het liefst maken we maatwerk artikelen voor u, passend bij uw persoonlijkheid, outfit & doel. Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde hoed, shawl of een accessoire? Dan nodigen wij u van harte uit op ons atelier aan de Lanciersstraat 52, in Tilburg. Om een afspraak in te plannen kunt u ons telefonisch bereiken op +31 6 555 67 389

Website De Vyldre


PUUR liefde & verdriet

‘Een gelukkig leven is als een zeepbel, die spat soms opeens uiteen.  Maar ik heb een bellenblaas en blaas weer nieuwe bellen om mij heen.’

Dit gedichtje geeft op een speelse manier weer hoe het leven verloopt. Na verdriet komen er ook weer leuke dingen.

Ik heb een praktijk in rouw- en verliescoaching, voor kinderen en hun gezin. Mijn missie is om kinderen weer lekker in hun vel te laten zitten, daarom zijn ook kinderen met andere hulpvragen bij mij welkom.

Anita van Zandvoort, praktijk PUUR liefde & verdriet – 06 55 81 12 288 / Website PUUR liefde & verdriet