Werkwijze

Herinneren is persoonlijk, maak een afspraak voor inspiratie en advies

Wat past er bij de gedachte aan en gevoelens voor die ene dierbare persoon die u is ontvallen? Wat helpt om het verlies te accepteren en na verloop van tijd de fijne herinneringen de overhand laten krijgen?

Het is fijn om bij die keuzes een advies te krijgen van iemand die weet waar ze over spreekt en in haar winkel een uitgebreid assortiment aan persoonlijke herinneringsproducten heeft staan die u inspireren om de juiste keuze te maken.

Hieronder licht ik toe hoe ik te werk ga en wat ik nog meer voor u kan betekenen.


Afspraak in mijn winkel

In mijn winkel werk ik op afspraak zodat ik ruim de tijd voor u heb. Tijdens deze geheel vrijblijvende ontmoeting kunt u in alle rust met mij praten over uw wensen om herinneringen een vorm te geven. Een kop koffie/thee of iets fris staat hierbij voor u klaar.

Op basis van uw verhaal en uw wensen kan ik u adviseren over de mogelijkheden en laat ik u voorbeelden zien van producten en ideeën die passen bij uw wensen en die ik in mijn winkel of in de webshop heb staan of nog ontwikkeld kunnen worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan urnen van diverse soorten materiaal, in allerlei vormen en van verschillende maten. Of aan sieraden waarbij het mogelijk is om een klein deel van de as van uw dierbare in te verwerken.

Iets tastbaars laten verwerken in een herdenkingsproduct

Indien van toepassing, zal ik u ook uitleggen wat de mogelijkheden zijn om iets tastbaars, zoals de crematie as, een stukje haar of een vingerafdruk in het door u gekozen herdenkings-product te verwerken. Na het vrijgeven van de as mag u namelijk zelf beslissen wat u hiermee gaat doen.

Het verwerken van de crematie-as in een sieraad of het vullen van een urn doe ik voor een kleine vergoeding zelf voor u in mijn winkel, of als u dit liever heeft bij u thuis indien u in Boxtel of directe omgeving woont (Liempde, Lennisheuvel en Gemonde). Ik doe dit in het bijzijn van u of uw familie voor een mooie persoonlijke ervaring.

Mocht u een of meerdere producten uitkiezen, dan zal ik deze indien niet op voorraad, voor u bestellen. Ik bel u zodra ze binnen zijn, zodat u ze kunt komen ophalen of voor het maken van een vervolgafspraak voor het verwerken van de crematie-as.


Overige dienstverlening

Ophalen crematie-as bij het crematorium:

Wilt of kunt u niet zelf de crematie-as van uw geliefde ophalen bij het crematorium? Ik kan dit namens u doen met een hiervoor bestemd machtigingsformulier. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

As verstrooiing: 

Ik ben er voor u mocht u behoefte hebben aan ondersteuning en/of gezelschap bij het verstrooien van de as van uw geliefde. Het verstrooien van de as kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld op een strooiveld of tijdens een wandeling met een TOLAD (zie foto).

De TOLAD is een wandelstok waarmee u de as van een overledene alleen of in gezelschap kunt verwandelen. Met elke stap laat u een klein dotje as achter, zo zal de TOLAD steeds lichter worden terwijl u rustig afscheid neemt.

Bij Mijn Herdenking kunt u de TOLAD kopen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Kijkt u op mijn instagram account  of op mijn facebook account  waar ik met toestemming van de familie, een korte video heb geplaatst van het gebruik van de TOLAD tijdens een wandeling.

 

Vingerafdruk laten maken:

Een vingerafdruk-sieraad is een bijzonder sieraad. Met zo’n sieraad heeft u iemand die u in uw hart heeft gesloten altijd dichtbij u. Mocht u van iemand die ziek is of net is overleden een vingerafdruk willen laten maken en diegene woont in Boxtel dan kan ik dit voor u doen. Indien u van u zelf een vingerafdruk wilt laten maken dan kan dat bij mij in de winkel. Voor beide opties vraag ik een kleine vergoeding, die komt te vervallen mocht u een vingerafdruk-sieraad in mijn winkel of via de webshop kopen. Neemt u voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met mij op.


Tot slot

Wilt u alvast een impressie van mijn winkel, bekijk dan dit videoverslag van TV73 via YouTube. (Vanaf 5 min 10 begint de videotoer door mijn winkel.)

Of kijkt u in de flyer van Mijn Herdenking voor meer informatie.