De Vyldre, de florale mini urn

De Vyldre florale mini urnDE FLORALE MINI URN – “Onze manier van dichtbij”

Mijn herdenking heeft een nieuw product in het assortiment.  Deze florale mini urn van Daffy de Vyldre is een nieuwe manier om een dierbare overledene of overleden huisdier dichtbij te dragen. Een kleine hoeveelheid as kan in de daarvoor bestemde askamer aan de achterzijde van de bloem. Dit maakt de creatie een tastbare en draagbare herinnering.

De handgemaakte lederen creatie kan gedragen worden als corsage. Als u de broche niet wilt dragen, dan kunt u het als een mooi interieur object onder een stolp bewaren, zoals bij Mijn Herdenking in de etalage te zien is.

De Vyldre is een atelier in Tilburg die deze bloemen maakt. De bloemen zijn handgemaakt en uniek. Vele bloemsoorten zijn mogelijk, evenals kleursamenstellingen en materialen.

In mijn winkel heb ik diverse bloemen in verschillende kleuren, formaat en vorm liggen.

Maakt u gerust een afspraak met mij bij interesse. Ik vertel u graag meer over deze schitterende creatie.

Website De Vyldre