Over mij

Foto van Miriam van Breugel“Verdriet wegnemen lukt niet, maar misschien kun je het wel verlichten”

Ik ben Miriam van Breugel. Al vele jaren steek ik al mijn gevoel, liefde en empathie in de uitvaartbranche. Al die tijd hielp ik families en vrienden met het intense verdriet van afscheid nemen.
Ik droomde in die tijd ook van het openen van een winkel met herdenkingsassortiment. Die droom is in augustus 2018 werkelijkheid geworden.

Het is mijn missie om te luisteren en te adviseren naar de wens van de nabestaande(n). Samen zetten we de stap om een mooie vorm voor de herinnering aan uw geliefde te vinden. Een tastbare herinnering waardoor u met liefde kunt terugdenken aan de mooie momenten en verhalen die u samen heeft gedeeld. Ik hoop op deze manier het gemis en het achterblijven te kunnen verzachten en te helpen om het een plek te geven.

Daarnaast ben ik een dierenliefhebber. Daardoor weet ik maar al te goed wat het betekent om een huisdier te verliezen. Zowel in mijn winkel als in mijn webshop heb ik vele mogelijkheden om een mooie herinnering aan uw trouwe viervoeter of ander huisdier te creëren.

Neem gerust contact met mij op om te overleggen wat ik voor u kan betekenen. Maak een afspraak via 06 22 36 0851 of via het contactformulier.

U bent van harte welkom in mijn knusse, huiselijke winkel waar ik u graag verder help.

Dit vind ik een mooie uitspraak:  ‘You never know how STRONG you are… Until strong is the ONLY CHOICE you have’