Vingerafdruk informatie

Wilt u een vingerafdruk-sieraad bij Mijn Herdenking bestellen? Hieronder is enige informatie hierover op een rij gezet.

De vingerafdruk

  • kan zowel voor als na het overlijden worden afgenomen. Voorafgaand aan het overlijden is de vingerafdruk het mooist.
  • hoe duidelijker de afdruk, des te beter het resultaat is op het sieraad. Een vingerafdruk is goed gelukt als er duidelijke lijnen te zien zijn en de afdruk er niet korrelig of te donker uit ziet.
  • Indien het geen digitale vingerafdruk is, is het belangrijk om een scherpe foto te maken van de vingerafdruk. Deze foto heeft u nodig bij de bestelling van een vingerafdruksieraad.

U heeft nog geen vingerafdruk van uw dierbare

  • U vraagt het aan de uitvaartondernemer indien uw dierbare is overleden
  • U vraagt het aan mij indien u bij leven een vingerafdruk wilt laten maken en dit niet zelf wilt doen (klik hier voor meer informatie);
  • U doet het zelf met behulp van een zwart stempelkussen en een vel wit papier. Leg de vinger rustig op het stempelkussen, druk niet te hard. Daarna drukt u de vinger zachtjes op het witte papier. Laat het vel goed drogen. Daarna maakt u een foto van de vingerafdruk. Belangrijk is dat deze scherp is.

U heeft een vingerafdruksieraad besteld in de webshop:

Na uw bestelling kunt u de foto van de vingerafdruk aan mij mailen (info@mijnherdenking.nl),  via Whatsapp (06 22360851) versturen of u komt met de vingerafdruk naar de winkel en dan maak ik er een foto van. Daarna zal ik uw vingerafdruksieraad zo snel mogelijk bestellen bij de leverancier.

Mocht u vragen hebben en meer vingerafdruk informatie willen dan kunt u vanzelfsprekend contact met mij opnemen. Ik help u graag.