See You Jewelry – memories deserve nothing less

See-You gedenksieraden is een Nederlands bedrijf dat sinds 1946 bestaat. Sinds 2006 maken ze ook stijlvolle en modieuze gedenksieraden, waaronder prachtige armbanden, kettingen en ringen die recht doen aan uw herinneringen.

In de sieraden van See-You is het mogelijk om een klein beetje van de crematie as of een haarlok van uw geliefde te verwerken. Bij Mijn Herdenking wordt de as door mij zelf in de winkel in het sieraad verwerkt. Ik doe dit tegen een geringe vergoeding, in het bijzijn van u of uw familie voor een mooie persoonlijke ervaring.

Daarnaast heeft See You zogenaamde ‘signity’ sierraden. Via lasergravering is het mogelijk om vingerafdrukken, handgeschreven teksten, namen of handtekeningen aan te brengen in een sieraad. Ook zijn er sieraden die gevuld kunnen worden met een klein beetje moedermelk of de melktandjes van uw kind.

Mijn herdenking is officieel verkooppunt van de See You gedenksieraden.

In mijn winkel heb ik enkele voorbeelden van hun sieraden ter inspiratie.

Voor de volledige collectie sieraden gaat u naar hier naar de website van See-You.

Neem contact met mij op zodat ik het door u gewenste sieraad kan bestellen of neem uw wensenlijst mee naar de afspraak in mijn winkel zodat ik u daar verder kan helpen.