Herdenkingskunst van verschillende kunstenaars

Keramieke urnUniek handgemaakt keramiek werk door Marja Berkens

Marja Berkens, een keramiste met wie ik samenwerk, maakt 100% unieke en handgemaakt herdenkingskunst van keramiek.

Denk daarbij aan bijzondere urnen, een reliëf of portret, een beeld voor op een herdenkplek, knuffelsteentjes, een hangertje waarin wat as kan worden bewaard, enz.

Veel van haar werk is Raku-gestookt. Daarbij ontstaat een verrassende craquelé die ieder werk een unieke en natuurlijke uitstraling geeft. Een deel van haar bijzondere collectie vindt u in de winkel van Mijn Herdenking.

Alle urnen die u van de keramiste op deze website ziet of in mijn winkel kunt bekijken, kunnen ook in een andere kleur of een ander formaat worden uitgevoerd.

Tevens kan er een silhouet, foto of een naam op het werk worden aangebracht. Aarzel dus niet om uw wensen kenbaar te maken.

Bent u op zoek naar een meer persoonlijke urn of beeld met (of zonder) as-bestemming? Desgewenst ontwerpt en vervaardigt de kermiste in overleg met de nabestaanden een unieke urn of andere herdenkingsvorm uit keramiek.

Ook is het mogelijk om zelf of samen met andere nabestaanden onder de deskundige begeleiding van de keramiste een bijzondere urn of andere herinnering te maken van keramiek.

Maak een afspraak via 06 22 36 0851 of het contactformulier en laat u inspireren door haar collectie in mijn winkel.

 

 

 

 

 

 


Handbeschilderde urnen door Frieda van Ginkel van Art & Design

Wilt u een mooie beschilderde urn in de kleuren die u wenst dan is dat mogelijk!

Ik werk samen met Frieda van Ginkel, een kunstenares die met veel liefde en passie creatieve decoraties maakt en onder andere deze urn in opdracht van Mijn Herdenking heeft beschilderd.

Heeft u interesse in een door Frieda beschilderde urn op basis van uw eigen ideeën en wensen?  Neem dan contact op via 06 22 36 0851 of het contactformulier voor het maken van een afspraak.

Voor meer inspiratie gaat u naar het instagram account Frieda van Ginkel.

 


Grafsteen of ornament door Marten Groen

De Boxtelse kunstenaar Marten Groen heeft voor de openbare ruimte van Boxtel een drietal indrukwekkende kunstwerken gemaakt. Wellicht kent u ze. Op de foto hiernaast ziet u er een van.

Hij maakt daarnaast in opdracht van Mijn Herdenking ook een grafsteen, urn of een ornament voor op het graf.  Van bijvoorbeeld steen of cortenstaal.

Heeft u interesse in zijn herdenkingskunst? Neem dan contact op via 06 22 36 0851 of het contactformulier voor het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken. Marten ziet het als een uitdaging om op basis van uw ideeën en wensen iets moois voor u te maken.

Enkele voorbeelden van ornamenten die Marten in opdracht van Mijn Herdenking gemaakt heeft: